1000 lessen leren

Meester Dang zei vaak dat er veel meer te leren is dan healing. Ook zei hij dat er wel 1000 dingen te leren waren. Voor iedereen die denkt dat we maar 1 onderwerp hebben gehad en zich afvraagt wanneer we dan de rest zullen leren, is het volgende citaat verhelderend:

“U weet hoe uw C6 te gebruiken, daarmee uw omgeving te veranderen, uw lichaam te veranderen omdat u weet hoe u de basismiddelen moet gebruiken. We weten de grondbeginselen te gebruiken, yin en yang, de vijf elementen, de Universele Energie, de lucht. Voor al deze dingen die we hebben geleerd hebben we de basis methoden verkregen. En verder, negen jaar geleden gaf ik het Niveau 3 en ik zei dat, van de duizend thema’s van de Universele Energie wij er slechts één leerden. Er zijn nog 999 thema’s die we moeten leren. Van deze 1000 onderwerpen heeft u al enkele honderden bereikt. Al deze omdat ik u de “shortcut” heb gegeven vanwege uw begripsvermogen. Uw ziel en uw geest weet hoe u uw spirituele pad kunt onderzoeken en verbeteren. Daarom, als u 20, 50 of 70 leert, heeft u nu 700 bereikt. Daarom heb ik besloten om u te onderwijzen, zonder enige aarzeling. Wij weten de basis principes te gebruiken, en verdergaand dan de basis is de oefening met de dubbele piramide”

En enkele zinnen verder zegt hij:

“Echter, wanneer u heeft geoefend met de piramide, opent u uw geest, uw verstand. Dan wanneer u het boek leest, zult u alles weten. Waarvoor? Om de mensheid te helpen, uw familie te ondersteunen, uw land, nu en in de toekomst. Het allerbelangrijkste wat ik u laat weten over het oefenen is: vind de voor u meest geschikte tijd, en dan oefent u. Dan, heel zeker, met deze oefening, zult u geleidelijk wennen aan de energie, en uw geest zal ontspannen en niet afgeleid zijn, u zult gelijkgestemd en samengaand met God zijn, en voorzeker zult u alles weten.”

Niveau 7, 26 november-2 december 1999, West Palm Beach-Florida

5 reacties

 1. Ik heb maar 1 piramide en 1 kleine. Hierboven staat met 2 piramides oefenen.
  welke boek lezen? is dat die ik nu elke keer via de mail krijg?

  • Dit is een tekst van niveau 7 daarom heeft het met de inhoud van het Niveau 7 te maken.
   Met 2 piramides bedoelt de Meester hier de dubbele piramide die we toen voor het eerst kregen.
   Het boek waar hij het hier over had is van 1999 Spiritual Human Yoga, maar deze opmerking kun je ook algemener zien. Alle teksten die je leest zul je beter kunnen begrijpen.
   Het feuilleton dat je nu krijgt is N20. Dat bestond nog niet in 1999.

  • Dit is een uitspraak uit 1999 tijdens het eerste Niveau 7. De Meester vertelde hoe het werken met de dubbele piramide ons zou helpen. Bij de hogere niveaus werden andere lessen geleerd, waarbij de piramide niet meer gebruikt werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *